THE SUNDAY BRUNCH PLACE TO BE

Jeg vil tipsed deg om byens hyggeligste sted for en søndagsbrunch, nemlig Miss Sophie. stedet ligger rett mellom Solli Plass og Nationaltheateret og tilbyr de fresheste rettene for store og små. Ludvig var i ekstase over e deilige pannekakene og frukten mens jeg elsker trøffelf pommes frittesen og ikke minst de ulike freshe sandwitchene som har den diggeste toppingen. Ett lite tips fra meg til deg om du lurer på hvor du bør dra innom for en matbit i Oslo <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...