HYDRATING

Denne uken er jeg fult i gang med en hytration boost, en slags kur for at huden virkelig skal bli gjennom fuktet. Jeg har brukt flere ulike type konsentrerte ampuller til dette tidligere og syntes det er til stor hjelp i perioder når det er ekstra tørr luft, jeg er på reise eller bare trenger en boost med glød. De siste ampullene jeg har brukt nå er fra Biotherm og huden oppleves veldig myk og fresh etter noen dager. Jeg har også 4 dager igjen av denne fukt kuren så resultatet vil også bli enda bedre på de kommende dagene. Jeg bruker alltid helgene til ansiktsmasker og ekstra skin care så dette er ett lite helge tips fra meg til deg!

Er det andre spesifikke hud tips dere ønsker så meld meg her eller på IG så skal jeg følge opp og dele med dere <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • Cathrine
    March 10, 2020

    Ja takk til flere hus, hår, sminke tips ?? Men gjerne også interiørtips, du inspirerer meg sånn ? Hvilket gulv har du?