A LITTLE SPRING THING

Jeg har siklet på disse sandalene fra Twist & Tango da jeg så de skulle komme og bestilte de umiddelbart, selvom det kanskje ikke er helt er været akkurat nå til småsko. Jeg syntes det er gøy å bli litt inspirert av vårens nyheter og ser bare veldig frem til varme og lysere dager nå. Har bestilt noen sommerkjoler som jeg også tenkte jeg kunne dele med dere for det er jo faktisk ikke lenge til de kan brukes! <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...