BORROW & STYLE

REKLAMEHar du hørt om Borrow & Style ? Det nyoppstartede selskapet som leier ut de fineste kjolene til en hver innledning. Hvor genialt er ikke det? Jeg skulle i en bursdag på lørdag og hadde lyst å pynte meg med noe ekstra fint og spesielt. Jeg leide en nydelig kjole og en veske fra merkene Zimmermann og YSL. Sjeldent får jeg så mange tilbakemeldinger på antrekkene slik jeg gjorde denne dagen og derfor er det så gøy at dette er tilgjengelig for ALLE. Når en ønsker å bruke en spesiell kjole til en innledning er det ikke bedre enn å kunne leie fremfor å kjøpe, i tillegg sparer vi miljøet ved å ikke handle mere enn vi trenger.

LES ARTIKKELEN I MELK OG HONNING HER!

Du finner hele det lekre utvalget til Borrow & Style HER.

JEG LEIER UT GARDEROBEN MIN

Jeg er også veldig glad for å kunne fortelle at jeg nå leier ut min garderobe på webshoppen og det henger i showroom og butikk – Koutoure som ligger i Oslo- Arkaden. Kjolene og veskene mine ligger også til utleie online slik at du kan se hele utvalget.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *