LITTLE DARKER

ad

En liten vår refresh hos verdens flinkeste Lene på Joico! Denne gangen gikk jeg for litt mørkere toner og er superfornøyd. Jeg har tidligere delt denne farge oppskriften så dere kan finne om du søker på Joico her på bloggen. Der ligger det oppskrift på to ulike farge varianter. Ang produkter jeg bruker for å få mest mulig volum er dette enda Joico Joifull sin serie hvor flaskene er grønne. Denne poster håret og gir ett super bra volum om du liker big hair og krøller.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...