A DIFFERENT HOTEL

Jeg får mange spørsmål av dere om anbefalinger på steder når jeg er ute å reise, så kom jeg på ett sted jeg ikke har tipset om men som er amaazing. Det er en sjukt perle i London som heter The Mandrake Hotel. Stedet er noe for seg selv og dette er verdt å besøke for overnatting eller kun for den gode maten og drinkene. Stemningen er alltid god med DJ i baren/restauranten og omgivelsene er så vakre at det er en opplevelse å bare ta en titt på dette vakre stedet. Rommene er designet svært spesielt så anbefaler å sjekke ut nettsiden deres om du ønsker ett litt annerledes opphold i den fine storbyen.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Denim day 🦋

Denim day 🦋

All time favourite - crispy white shirt 🤍

All time favourite - crispy...

🖤🤍

🖤🤍

q u i c k f i x 👉🏼

q u i c k...

Ad: GIVEAWAY!! Jeg gir bort to gavekort- verdi 1000,- til to heldige følgere. Tag en venn eller to 👯‍♀️ og følg @sostyle.no 🖤 nettbutikken er fylt opp med masse freshe vårnews og jeg gir også mine følgere 20% på hehe shoppen ved bruk av Rabattkode BYB20 🦋 @sostyle.no

Ad: GIVEAWAY!! Jeg gir bort...