HIGHLIGHT

Ett produkt jeg alltid bruker er highlighter, derfor skal jeg tipse om denne fra YSL som jeg alltid har i vesken, nettopp fordi den er så praktisk og liten å ha med seg i tillegg til at den gir en super fresh glød til en litt tørr vintergusten hud. Våt highlighter er absolutt en favoritt fordi det gir den fuktige freshe looken og masse glød. Den er også fin å legge under øyenbryn og i øyekanten.

Highlighter heter YSL Stick highlighter og er I farge nr 1.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • Cathrine
    March 10, 2020

    Wow for en glød, en slik skal jeg kjøpe meg 😍 Du er nydelig!

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...