SOFT SPORT

reklamelenke: Jeg digger godt treningstøy som både er komfortabelt og ikke minst sitter godt på under trening. Når det gjelder ett fint design og en god funksjon så har jeg hatt ett hjerte for Filippa K Softsport helt fra starten og syntes de utvikler de fineste kolleksjonene og fargene. Du finner mitt treningstøy HER.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...