NEW IN- ON BUDGET

Jeg har klikket meg hjem noen godbiter fra Zara som var rimelig billig og supert fint til ett hvert antrekk. Jeg elsker jo sko som er gjennomsiktige fordi det gir deg ekstra lange ben og derfor måtte disse bli mine. og sjekk den nydelige statement ringen med ordentlig summervibe over seg. Det er for øvrig veldig mye fint på Zara om dagen og skal prøve å dele flere av mine favoritter med deg her.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...