OLDIES BUT GOODIES

ad

Det er enkelte produkter jeg har brukt i en årrekke og ikke klarer meg uten. Selvom jeg elsker å teste nye serier er dette bla noen stayere som alltid er på baderomshyllen. Jeg kan med sikkerhet si at Dermalogica Superfoliant er den beste peelingen/rensen jeg har testet NOENSINNE. Huden kommer helt ut av sjakk når jeg ikke renser tp ganger daglig for å få vekk all smuss og skit. Deretter må huden min ha C vitamin serumet og Phyto nature serumet fra Dermalogica for å ikke bli for tørr og ute av balanse. Dette er ypperlige produkter før makeupen skal legges. Ca hver andre dag bruke jeg Dermalogica Age Bright Clearing serum – dette er rett og slett for å balansere talg, urenheter og utbrudd.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.