A VINTAGE EARRING

A vintage earring!

Jeg har ett lite superenkelt tips til dere, tenk på alt det fine som kan henges på ett smykke. Jeg har mange fine øredobber, nye og gamle. Selv valgte jeg bare å henge denne vintage øredobben rundt ett kjede som ble super fint, også kan jeg bare ta den av og bruke som øredobber når jeg ønsker det. Det er også kjempe lekkert å henge en fin ring på ett kjede eller en større øredobb med glitter bare for å pynte opp. jeg liker når det jeg har i smykkeskrinet kan brukes på så mange måter <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • Hilde
    March 14, 2020

    Hvor er den fine t-skjorta di fra?😍

Denim day 🦋

Denim day 🦋

All time favourite - crispy white shirt 🤍

All time favourite - crispy...

🖤🤍

🖤🤍

q u i c k f i x 👉🏼

q u i c k...

Ad: GIVEAWAY!! Jeg gir bort to gavekort- verdi 1000,- til to heldige følgere. Tag en venn eller to 👯‍♀️ og følg @sostyle.no 🖤 nettbutikken er fylt opp med masse freshe vårnews og jeg gir også mine følgere 20% på hehe shoppen ved bruk av Rabattkode BYB20 🦋 @sostyle.no

Ad: GIVEAWAY!! Jeg gir bort...