CANDYNAILS

Jeg er ikke vanligvis den som velger fargenegler, men disse fant jeg på en Inspirasjonsside og tenkte at de må jeg ha denne våren. Lagt min elsk på de fine fargene i kombinasjon! Synes de er en komma av candy og påske. Jeg legger neglene mine hos Maylinn på Escape som ligger i Vika, hun er helt rå! Love it <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Denim day 🦋

Denim day 🦋

All time favourite - crispy white shirt 🤍

All time favourite - crispy...

🖤🤍

🖤🤍

q u i c k f i x 👉🏼

q u i c k...

Ad: GIVEAWAY!! Jeg gir bort to gavekort- verdi 1000,- til to heldige følgere. Tag en venn eller to 👯‍♀️ og følg @sostyle.no 🖤 nettbutikken er fylt opp med masse freshe vårnews og jeg gir også mine følgere 20% på hehe shoppen ved bruk av Rabattkode BYB20 🦋 @sostyle.no

Ad: GIVEAWAY!! Jeg gir bort...