GULVET VÅRT

Gulvet vårt! Dette får jeg så mye spørsmål om så tenkte å lage ett innlegg på det. Vi la epoxy gulv da vi flyttet inn i vårt hus og jeg kan si jeg er super happy med det da det er ekstremt slite sterkt og gir ett rent utrykk til resten av hjemmet. Ett par ting man bør tenke over hvis epoxy er aktuelt er at det blir fort skittent men kan også lett vaskes. Med barn og mye aktivitet i hus må vi en sjeldent gang gå over med klor og hvit svamp på alle flekker for å fjerne de. Dette er jo ett klassisk industrigulv og tåler ekstremt mye. Jeg tror også at det en gang i blant når det har gått en god tid at det kan være lurt å gå over gulvet for å få en fresh og fin look igjen (noe vi selv også burde gjort).

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Denim day 🦋

Denim day 🦋

All time favourite - crispy white shirt 🤍

All time favourite - crispy...

🖤🤍

🖤🤍

q u i c k f i x 👉🏼

q u i c k...

Ad: GIVEAWAY!! Jeg gir bort to gavekort- verdi 1000,- til to heldige følgere. Tag en venn eller to 👯‍♀️ og følg @sostyle.no 🖤 nettbutikken er fylt opp med masse freshe vårnews og jeg gir også mine følgere 20% på hehe shoppen ved bruk av Rabattkode BYB20 🦋 @sostyle.no

Ad: GIVEAWAY!! Jeg gir bort...