FUKTFAVORITT

En fuktfavoritt som jeg har brukt i mange år er denne fra Jane Iredale, de har flere varianter og syntes alle er like gode. Sminken legger seg som smurt på huden og gir huden en fuktet og fresh look. Jeg er super tilhenger av gode ansiktssprayer som er enkle å friske opp huden ila dagen. Jeg skal få lagt ut ett innlegg med de andre gode sprayene også. Har bla en som er perfekt før man skal legge fuktighetskrem. I dissa dager hvor tiden tilbringes hjemme vil jeg si at jeg har tid til å ta vare på huden og skal derfor dele litt goodies underveis for en god hjemmepleie. <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Denim day 🦋

Denim day 🦋

All time favourite - crispy white shirt 🤍

All time favourite - crispy...

🖤🤍

🖤🤍

q u i c k f i x 👉🏼

q u i c k...

Ad: GIVEAWAY!! Jeg gir bort to gavekort- verdi 1000,- til to heldige følgere. Tag en venn eller to 👯‍♀️ og følg @sostyle.no 🖤 nettbutikken er fylt opp med masse freshe vårnews og jeg gir også mine følgere 20% på hehe shoppen ved bruk av Rabattkode BYB20 🦋 @sostyle.no

Ad: GIVEAWAY!! Jeg gir bort...