FUKTFAVORITT

En fuktfavoritt som jeg har brukt i mange år er denne fra Jane Iredale, de har flere varianter og syntes alle er like gode. Sminken legger seg som smurt på huden og gir huden en fuktet og fresh look. Jeg er super tilhenger av gode ansiktssprayer som er enkle å friske opp huden ila dagen. Jeg skal få lagt ut ett innlegg med de andre gode sprayene også. Har bla en som er perfekt før man skal legge fuktighetskrem. I dissa dager hvor tiden tilbringes hjemme vil jeg si at jeg har tid til å ta vare på huden og skal derfor dele litt goodies underveis for en god hjemmepleie. <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...