CREME BLUSH

En gammel favoritt i sminkepungen er denne creamy blushen, som gir en superfin glød. Denne er fra La Mér, men finnes ulike varianter av ulike merker som er gode. Dette er en super enkel måte å få en fresh look på. Tips gjerne meg også om du har noen gode råd til andre favoritter som er i en creamy konsistens,

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Denim day 🦋

Denim day 🦋

All time favourite - crispy white shirt 🤍

All time favourite - crispy...

🖤🤍

🖤🤍

q u i c k f i x 👉🏼

q u i c k...

Ad: GIVEAWAY!! Jeg gir bort to gavekort- verdi 1000,- til to heldige følgere. Tag en venn eller to 👯‍♀️ og følg @sostyle.no 🖤 nettbutikken er fylt opp med masse freshe vårnews og jeg gir også mine følgere 20% på hehe shoppen ved bruk av Rabattkode BYB20 🦋 @sostyle.no

Ad: GIVEAWAY!! Jeg gir bort...