UVIRKELIG HVERDAG

Alvoret har for lengst tatt oss som er hjemme på dag 17-18 nå. Det er nesten vanskelig å ta innover seg hvor sinnssyk situasjon vi og verden står ovenfor akkurat nå. I dag har vi blitt satt til 3 nye uker hjemme som er ett bra tiltak for å forhindre smittespredning, veldig riktig men også tøft. Jeg håper at alle kan komme tilbake til en normal hverdag så raskt vi kan, men det vil ikke skje om vi ikke slutter å sosialiser oss i stor samlinger. Så min bønn til de som enda er ute for å måtte omgås andre som vanlig er å slutte med dette nå. Jeg forstår at det er kjedelig og det er det for absolutt alle. Nå må vi alle ta i ett tak å unngå de store sosiale møtene som jeg forstår en ønskelig. Selv savner vi venner og familie sterkt akkurat nå, kanskje mere enn noen gang. <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.