BEDDING

Soverommet er endelig fresht og klart for denne våren. Det eneste vi skulle gjort i hele heimen nå er å male, men det er ikke akkurat den beste tiden for dette når alle går hjemme. Så dette prosjektet blir altså utsatt. Jeg nyter hvertfall inspirasjon til maling og fine flater på Pintrest enn så lenge.

Juna Design// Sengetøy og sengeteppe. Rosendahl// nattlampe gulv. Desenio// Bilde vegg

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...