BOX OF HAPPINESS

Denne skjønneste gaven fra Ole Henriksen kom på døren i går. Jeg må rett og slett dele den for den gjør meg så glad og er perfekt på bordet vårt akkurat nå. Dette ga i allefall meg en ordentlig vårboost og får meg til å smile. Så enkelt å kreativt å putte blomster i en boks på denne måten, da blir gaven ekstra hyggelig å åpne <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...