NYTT PÅ BADET

Jeg har byttet ut litt gamle lurvete håndklær som vi sikkert har hatt i 6-7 år med disse skjønne fra Juna design i 100% bomull. Jeg klarte ikke å bestemme meg for en farge så jeg gikk for både grått og hvitt. De er så fine med ett mønster som gjør de ekstra spesielle. Tenkte det kanskje ville vært fint å fått inn noe grønt på badet, men har enda ikke funnet den rette planten som passer inn.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...