ENIBBANA

Inneholder annonselenke:

En av nettsidene jeg alltid titter inn innom for å bli inspirert til en klassisk og fin sko garderobe er Enibbana, jeg har selv klikket hjem to vårfavoritter som jeg vet vil bli masse brukt. Jeg ser virkelig frem til å kunne lufte disse mere enn tøflene som jeg stort sett går hjemme i nå so det er corona virus.

Når jeg kjøpe meg nye sko tenker jeg alltid hva jeg har i garderoben fra før og jeg tenker på hva som vil bli mest brukt. Derfor har jeg nå valgt klassisk nude/brun slangeskinnspumps og beige boots om går til hele min garderobe. Selom jeg bare skal en liten tur i butikken liker jeg å slenge på mine nye boots selvom jeg egentlig ikke skal noe spesielt. Dette med å kle seg opp litt ekstra selvom vi kun er hjemme skal jeg bli bedre på i ukene fremover, det gjør rett og slett dagen litt bedre.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...