FRESH FACEMIST

Jeg elsker facemist og gode setting sprayer for make up. Jeg deler de jeg bruker fast med dere her nå i innlegget slik at dere kanskje kan få en fin glød i hjemmekarantene dagene. Jeg bruker Dermalogica sin Antioxydant Hydramist før jeg legger på fuktighetskrem for at huden skal aktiveres og ta opp kremer og serum best mulig. Denne bruker jeg også ila dagen om jeg føler meg tørr. Jane Iradale sin facemisst gir en sinnsykt fin glød og denne har jeg brukt i åresvis og er ett godt kjøp om du kun vil ha en spray. De resterende sprayene bruker jeg etter sminken er lagt og bytter her litt i mellom de ulike. Den som er en sikker vinner innen setting spray er definitivt Urban Decay sin klassiker.

Jeg har alltid Fuktsprayen fra The Bodyshop og Maya FaceWater i vesken når jeg er på farten for en rask glød og touch up da de er så praktiske og små.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...