TWISTET PASTA AL OLIO

En pasta favoritt i våres hjem er en klassisk Al Olio. Men vi lager den med noen små twister for litt variasjon. Så tenkte å dele denne oppskriften for det er min absolutte favoritt pasta på menyen.

Du trenger 7-8 hvitløk (fres i pannen til de blir gyldne)

Olivenolje, gjerne en god da dette blir en del av sausen.

Chili etter eget ønske, vi liker spicy så går ofte for 2-3 på denne retten. Fres chilien i pannen til den begynner å få litt farge (jo senere du tilsetter chilien i prosessen jo sterkere blir det)

Basilikum/ eller Persille (finhakk en god hånd av dette)

Vi adder fra tid til annen delte freste tomater, gjerne litt sopp, kylling eller bacon. Her tar vi ofte det vi har og det kan være fint om man har litt små rester igjen i kjøleskapet fra andre middagsretter. Tilsetter du kjøtt må dette stekes selv og settes tilside for å deretter tilsettes når alt annet er klart.

Pasta Linguine er min favoritt, men her kan man også velge det man selv liker best, kok pastaen aldente og tilsett en liten dæsj av pastavannet for å få den gode sausen.

Bland den ferdige pastaen i blandingen og topp med masse parmesan.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...