MASK MASK MASK

Jeg er en stor tilhenger av masker, i alle ulike varianter. Jeg varierer også en del mellom sheetmasks og masker som smøres på huden direkte. Jeg tenkte å tipse om noen enkle varianter som du enkelt påfører på nyrenset og tørr hud. Disse er ofte med meg på farten og reiser fordi det er veldig praktisk og gir en rask glød til huden min.

Lancome sin Genifique sheet mask har jeg brukt i lang tid og gir deg en liten spa opplevelse med fint resultat. En prima sheetmask å legge før du skal noe hvor du trenger den ultimate gløden. I helgene bruker jeg alltid å unne meg noen øyemsker fra Patchology som er veldig nødvendig i disse hjemmedager nettopp fordi øynene ser mere slitne og mørke ut nå enn ellers. Dette gjør at øynene får en plump og sminken legger seg veldig fint etterpå. Patchology har også en glødende favoritt som heter illuminate, denne er ypperlig før en fest eller hvis du føler huden er litt gusten.

Budsjett tipset i denne omgang er pell of masken som er fra Normal, den er super billig og denne smøres på huden og jeg kan melde om at den drar vekk all skit og lort i huden og etterlater den ren og fresh. Dette liker jeg å gjøre en gang i mnd ca, for å fjerne døde hudceller , talg og hudormer.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.