A BDAY TABLE & A PIZZA

Dere er så søte og fått så mye henvendelser om detaljene fra bursdagen, alt er fra Festlige ting. Samt Serviset er fra Lyngby og glass fra holmegaard! En enkel bursdagsdekkning som ga masse god stemning rundt bordet.

Jeg skal også dele min favoritt pizza deig oppskrift med dere (dette gir mellomstore pizzaer):

3 dl vann

1 pk tørrgjær

0,5 dl digg olivenolje

En klype maldonsalt og en klype rosmarin/timian

Tilsett mel deretter slik at deigen blir passe fast

La den helst heve fra morgning til kveld (kan fint stå i kjøleskapet også om man ikke bruker hele deigen på en dag)

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...